چرا همسرم به حرفم گوش نمی دهد؟
وقتی به حرف همسر خود گوش نمی دهید و یا همسر شما به حرف های شما عمل نمی کند و حرف شنو نیست این نشان می دهد که زندگی مشترک شما دچار مشکل شده است. اگر این گوش ندادن ها ادامه پیدا کند، می تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی در زندگی زناشویی شود. مشکل ِ … نوشته چرا همسرم به حرفم گوش نمی دهد؟ اولین بار در مجله تاپ‌ناز‌ پدیدار شد.

وقتی به حرف همسر خود گوش نمی دهید و یا همسر شما به حرف های شما عمل نمی کند و حرف شنو نیست این نشان می دهد که زندگی مشترک شما دچار مشکل شده است. اگر این گوش ندادن ها ادامه پیدا کند، می تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی در زندگی زناشویی شود.

مشکل ِ به حرف همسر گوش ندادن، می‌تواند با مشکلاتی که همسرتان دارد، روش ارتباطی و انتقال مفاهیم و یا ترکیبی از هر دو مرتبط باشد.

چرا همسر شما حرف گوش کن نیست؟

شاید برای اینکه حرفتان را بزنید زیاد حاشیه می روید. مونولوگهای طول و درزا، خسته کننده؛ منظور خود را سر راست و مستقیم بگویید. در گفتگو با همسرتان مجال صحبت کردن به او را نمی دهید. باید سعی کنید که به او هم فرصت صحبت کردن بدهید. اگر از حرف های آزار دهنده، تحقیر آمیز، توهین کننده و بی ادبانه برای همسر خود استفاده می کنید و بارها احساساتش را جریحه دار کرده اید، همسرتان به حرف های شما گوش نمی دهد و موضع دفاعی می گیرد. اگر حرف های شما تابع الگویی از تقلب و دغل کاری باشند، همسر شما توجهی به شما نمی کند، باید رک و راست باشید. اگر مدل حرف زدن شما نصیحت آمیز، خطابه و انتقاد آمیز باشد و یا ابهام آمیز باشد، همسر شما ترجیح می دهد که گفته های شما را نشوند. نگاه از بالا به پایین نباید باشد و موقع حرف زدن با همسر خود در جایگاه استادی قرار نگیرید. شاید در حرف های خود زیاد کلی گویی می کنید. نظراتی که در آنها از کلماتی مانند همیشه، هرگز و مدام استفاده می شود می توانند همسر را نسبت به گوش دادن به تمام حرف های شما بی علاقه و بی تفاوت کنند. این واژه ها را از دایره لغات خود حذف کنید. شاید زمان مناسبی برای حرف زدن با همسرتان را انتخاب نمی کنید. همسر شما وقتی که خسته است، ذهنش درگیر است، مشغول کار مهمی است، تلویزیون تماشا می کند و یا شاید نگران مسئله است و به شما گوش نمی کند. به او بگویید که می خواهید با او صحبت نید و از او درخواست کنید وقت مناسبی برای شما در نظر بگیرد. اگر مخالفت کند، نباید عصبان شوید و باید باز هم به او فرصت دهید. هر موضوع و مسئله ای که قبلا در مورد آن وطلانی بحث کرده اید می تواند باعث شود همسر شما به شما گوش ندهد. لطفا پای موضوعات تکراری و مشکلات کهنه را باز وسط نکشید. ممکن است همسرتان از گفتگوهای ادامه دار و بی فایده هسته و دلزده شده باشد. گله کردنها، آه و ناله کردنها و یا منفی بافی های شما همسرتان را کسل می کند، پس کمی مثبت تر صحبت کنید. شاید هم خود شما به حرف های همسرتان گوش نمی دهید. این بار که همسرتان در مورد موضوع مهمی با شما حرف می زند، خودتان را بسنجید و ببینید شما چقدر به حرفهای همسر خود گوش می دهید.

همچنین بخوانید : بهترین مرد و مرد ایده آل برای رابطه جنسی از نظر خانم ها کیست؟

ممکن است اصلا همسر شما به موضوعی که درد مورد آن صحلت می کنید هیچ علاقه ای نداشته باشد. از او بپرسید موضوعی وجود دارد که دوست داشته باشد در مورد آن گفتگو کنید. شاید همسر شما با حرف شما مخالف باشد و تمایلی نداشته باشد به حرف های شما گوش دهد. ممکن است در این روز همسر شما به اندازه کافی شنونده بوده و زیاد حرف شنیده و خسته شده. در چنین شرایطی توقع نداشته باشید باز هم بنشیند و گوش بدهد! اگر اطلاعات ارائه می کنید یا توصیه ای می کنید ممکن است همسر شما در حال حاضر آن اطلاعات را داشته باشد یا توصیه شما تکراری و ناکارآمد باشد. شاید همسر شما عادت دارد موقع حرف زدن به این فکر کند که چور پاسخ شما را دهد. ممکن است همسرتان اینطور قضاوت کند که حرف های شما اصلا مهم نیست. شاید همسرر شما بر این باور است که اهمیت ندادن به صحبت های شما باعث می شود شما موقعیت را تغییر دهید و دیگر به حرف هایتان ادامه ندهید. ممکن است همسرتان از یک نیمه از مغزش برای گوش دادن استفاده می‌کند! محققان آمریکایی دریافته‌اند مردها فقط با نیمی از مغز خود گوش می‌دهند، در حالیکه زنها از هر دو طرف مغز برای گوش دادن استفاده می‌کنند. پژوهشگران می‌گویند، با این وجود نتیجه این نیست که زنها حتما شنونده‌های بهتری نسبت به مردها هستند. بلکه نیاز دارند برای گوش دادن به یک مکالمه، از قسمتهای بیشتری از مغز خود استفاده کنند. یک نتیجه‌ی دیگر هم اینکه زنها می‌توانند به طور همزمان به دو گفتگو گوش دهند! شاید همسرتان می‌ترسد و راحت نمی‌تواند نظر مخالفش را اعلام کند، برای همین گزینه‌ی راحت‌تری را انتخاب می‌کند و اصلا گوش نمی‌دهد. اجازه بدهید همسرتان آزادانه با شما مخالفت کند! ممکن است همسرتان آستانه‌ی تمرکز پایینی داشته باشد. آستانه تمرکز یک بزرگسال معمولی فقط 7 ثانیه است. شما باید میان حرفهایتان مکث کنید. اگر لازم بود اجازه دهید همسرتان سوالهایی بپرسد تا موضوع مورد بحث‌تان برایش شفاف‌تر شود. شاید وقتی که با همسرتان در حال حرف زدن هستید، چیزهای زیادی وجود دارد که حواس همسرتان را پرت می‌کند. اگر واقعا برایتان مهم است همسرتان با حواس کاملا جمع به شما گوش بدهد، تمام حواس پرت کن‌ها را حذف کنید، مثلا موبایل و تلویزیون خاموش! شاید همسر شما به حرف شما گوش نمی دهد تا باعث بحث و بگو مگو نشود. شاید همسرتان می داند درخواستی که از او دارید قابل قبول نیست و ترجیح می دهد خود را به نشنیدن بزند و یا اینکه نه بگوید.

همچنین بخوانید : در یک رابطه زناشویی هرگز همسر حق به جانب نباشید