بهترین سن برای ازدواج هر فرد
بهترین سن برای ازدواج هر فرد
بهترین سن برای ازدواج در هر فرد متفاوت است و بستگی به سن بلوغ دارد ،سن 23 سالگی، سن پایان نوجوانی است بنا براین ازدواج قبل از سن 23 سالگی ریسک بالایی دارد،اما این بدان معنا نیست که هر کس بعد از 23 سالگی به سن ازدواج رسیده است.
10 مهارتی که نشان دهنده رسیدن به سن ازدواج است
مهارت خودآگاهی برای ازدواج
یکی از این مهارت ها خودآگاهی است و باید ببینیم فرد نسبت به خودش چقدر آگاهی دارد آیا نقاط قوت و ضعف خود را می شناسد آیا در برابر استرس ها می داند چه واکنشی از خود نشان دهد و آیا راه حل مسئله را می داند یا خیر.
مهارت همدلی
مهارت همدلی از دیگر مهارت های لازم برای ازدواج است اینکه آیا فرد با کسی که می خواهد ازدواج کند می تواند همدلی کند یا می خواهند روبروی هم بایستند.
مهارت حل اختلاف
در طول رابطه شناخت، واکنش های فرد در زمان چالش ها و مشکلات اهمیت پیدا می کند،دعوا کردن، قهر کردن،پاک کردن صورت مسئله،نپذیرفتن اشتباهات از نشانه های ضعف در این مهارت است
مهارت تصمیم گیری
چقدر در تصمیم گیری استقلال دارد، آیا می شود روی حرف های او حساب کرد آیا خود تصمیم گیرنده است یا اطرافیان
مهارت تفکر انتقادی
در مقابل انتقادات چه برخوردی نشان می دهد؟ جبهه گیری؟ پرخاش گری؟ انکار؟ یا پذیرش
مدیریت احساسات و هیجانات
مدیریت استرس
مدیریت رابطه
ارتباط موثر و تفکر خلاق از دیگر مهارت های لازم برای شروع زندگی مشترک است
فرد می تواند نظرات دیگران را در مورد دارا بودن این مهارتها جویا شود، آیا از نظر دیگران وی چنین شرایطی دارد؟ همچنین می تواند از مشاوره قبل از ازدواج راهنمایی بگیرد
اهمیت سن ازدواج
اشرف بخشایس روانشناس،درباره اهمیت سن در ازدواج و بهترین سن برای ازدواج در دختران و پسران، گفت: روانشناسان اعتقادشان بر این است که بهترین زمان برای ازدواج بعد از سن بلوغ است یعنی از ۲۳ سالگی که نوجوانان وارد دوره جوانی می شوند.
ولی این به معنای این نیست که این سن، سن مناسب برای ازدواج هر فردی است بلکه سنی است که فرد از حالت بلوغ خود خارج می شود ولی باید گفت که همه افراد در این سن از دوره بلوغ خود خارج نمی شوند و بلوغ برخی افراد در این سن تثبیت می شود همچنین برخی افراد بزرگسال را داریم که هنوز در سنین نوجوانی خود باقی مانده اند بنابراین بستگی دارد که خانواده چقدر توانسته به فرد نوجوان کمک کند که به خوبی سن بلوغ را بگذراند.
وی ادامه داد:علاوه بر این نمی توانیم بگوییم هرکسی که وارد سن ۲۳ سالگی و وارد
دوره جوانی می شود، می تواند ازدواج کند به دلیل اینکه فرد برای ازدواج باید آمادگی
های لازم را داشته باشد و از نظر مغزی به پختگی رسیده باشد. اگر فرد واقعا می خواهد
ازدواج کند باید دید چطور دوره نوجوانی خود را طی کرده است. دوره نوجوانی دوره ای
است که فرد به دنبال هویت مسوولیت پذیری می گردد و باید ببینیم آیا فرد واقعا آن را
به دست آورده است یا خیر. روانشناسان اعتقادشان بر این است که اگر فرد مهارت های
زندگی را کسب کرده است می تواند وارد مرحله ازدواج شود.
فردی که هنوز خانواده اش برایش تصمیم گیری می کنند، نمی تواند اداره زندگی را عهده دار شودو این خانواده هستند که برای او تصمیم می گیرند یا فردی که در مدیریت هیجانات و احساسات خود هنوز مدیریت پیدا نکرده است مسلم است وقتی که ازدواج می کند هم نمی تواند به خوبی احساسات و هیجانات خود را مدیریت کند
اختلاف سنی دختر و پسر نیز اهمیت دارد
مرحله بعدی این است که ما بدانیم فرد در چه سنی می خواهند ازدواج کند و اختلاف سنی بین دختران و پسران تا چه میزان باید باشد. نظر روانشناسان این است که اختلاف سنی بین ۵ تا ۷ سال میان دختر و پسر برای ازدواج مناسب است البته پسر باید از نظر سنی بزرگتر از دختر باشد چون تحقیقات و موارد بالینی به ما نشان می دهد دخترانی که بزرگتر از پسران هستند در ازدواج در مدیریت مهارت های زندگی دچار مشکل شده و نمی توانند ارتباط موثر و خوبی با همسر خود برقرار کنند به همین دلیل دختر هنگام ازدواج باید از نظر سنی کوچکتر از پسر باشند.
سن 18 تا 24 سالگی سن احساسی
پسرها از سن 18 تا حدودا 24 سالگی،حس مشتری را تجربه می کنند، علاقه به ازدواج در این سن زیاد است،آنها دوست دارند فردی را دوست داشته باشند و فردی آنها را دوست داشته باشد، وقتی زوجها را می بینند به شدت تحت تاثیر قرار میگیرند و خود را جای آنها قرار می دهند، این وضعیت تا پایان 24 - 25 سالگی آنها را دنبال می کند و بعد از آن از شدت این حس کاسته می شود تا به ثبات برسد، زمانی که احساسات و عواطف ثابت شد، زمان مناسب برای انتخاب همسر می باشد
خلاصه مطلب بهترین سن برای ازدواج دختر و پسر
بهترین سن برای ازدواج هر فرد متفاوت و بستگی به سن بلوغ وی دارد، در این مطلب به 10 مهارت لازم که از نشانه های رسیدن به سن ازدواج است یاد شد،با بررسی این مهارت ها می توانید به این نتیجه برسید که آیا به سن ازدواج رسیده اید یا نه؟
نظر شما