پیشگیری از فشارخون با مصرف این سبزی
ترکیبات موجود در ترخون، برای پیشگیری از لخته شدن خون، التهابات، اسپاسم، فشارخون و تصلب شرائین (سفتی جدار رگ ها) مؤثر است.

آفتاب‌‌نیوز :

کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می‌تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم‌های لاغری توصیه می‌شود.

مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، افزود: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذا‌های پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.

کاهش بوی نامطبوع بدن با مصرف ترخون

این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهارداشت: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب‌های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می‌شود.

پایدار یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری‌های ویروسی را کاهش می‌دهد.