زوجین باید خط قرمز‌های زندگیشان را تعریف کنند و در آن چارچوب وارد نشوند!
دکتر علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دیباچه در خصوص ازدواج پایدار،اظهار کرد: بسیاری از عوامل در یک ازدواج باثبات و پایدار دخالت دارد، این عوامل را میتوان به چند دسته تقسیم کرد.وی افزود:...

دکتر علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار دیباچه در خصوص ازدواج پایدار،اظهار کرد: بسیاری از عوامل در یک ازدواج باثبات و پایدار دخالت دارد، این عوامل را میتوان به چند دسته تقسیم کرد.
وی افزود: یک دسته عوامل ظاهری و جسمانی که سن فرد در زمان ازدواج و ظاهر فرد و.. را میتوان عنوان کرد،یک سری عوامل روانشناختی هستند مانند ویژگی های شخصیتی و یک سری هم عوامل جامعه شناختی است، مثل خانواده یا تحصیلات فرد و یا از نظر وضعیت اقتصادی که می تواند در ازدواج دخیل باشد.

زوجین باید خط قرمز‌های زندگیشان را تعریف کنند و در آن چارچوب وارد نشوند!

فتحی آشتیانی، یکی دیگر از عوامل ازدواج را بُعد فرهنگی دانست و گفت: یکی از نمونه های بارز این عامل نگاه دینی دو طرف هست، اینکه چقدر هردو نفر در مسائل دینی نگاه یکسان نسبت به همدیگر دارند.
دکتر فتحی آشتیانی ادامه داد: در کنار همه این ها و تجربیاتی که فرد در گذشته داشته، می تواند منجر به یک ازدواج با ثبات و پایدار بشود.

وی افزود: زوجین، آرامش در محیط را فراهم کنند، محبت به همدیگر و احترام به خانواده همدیگر را مد نظر قرار داده و انتظاراتی که از همدیگر دارند را بدانند و بر اساس آن انتظارات، عمل کنند.زوجین عزیز باید خط قرمزهای زندگیشان را تعریف کنند و در آن چارچوب وارد نشوند، چرا که توجه به مسائل این چنینی می‌تواند به ازدواج با ثبات و پایدار کمک کند.
این روانشناس در پاسخ به این سوال که آیا مشاوره های قبل از ازدواج می تواند راه مطمئنی برای انتخاب صحیح باشد،گفت: یکی از راهکارهایی که می‌تواند کمک کند تا یک مقدار منطقی تر و عقلانی‌تر به مسئله نگاه بشود، نه صرفاً احساسی و به پیشگیری از طلاق کمک کند، مشاوره قبل از ازدواج با یک دستورالعمل مشخص است.

گفتگو از : نسرین هاشمی