ارتباط کرونا و مشکلات قلبی طولانی مدت
طبق یک مطالعه جدید، تقریباً از شروع همه‌گیری کووید، دانشمندان می‌دانند که عفونت کووید۱۹ خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از نیویورک تایمز، تحقیقات متعدد نشان می‌دهد که این خطر می‌تواند تا مدت زیادی پس از رفع عفونت ادامه داشته باشد.

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و کلینیک کلیولند انجام شد، نشان داد که عفونت کووید ۱۹ خطر یک رویداد قلبی عروقی بزرگ را تا سه سال پس از آن دو برابر می‌کند. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که عفونت‌هایی که به اندازه کافی شدید هستند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند، احتمال بروز حوادث قلبی را افزایش می‌دهند.

«دیوید گاف»، مدیر بخش علوم قلب و عروق در مؤسسه ملی قلب، ریه و خون، گفت: «بسیاری از مردم حتی بیشتر از قبل در معرض خطر حمله قلبی هستند و بیماری قلبی در حال حاضر علت اصلی مرگ و میر در جهان است. بنابراین این واقعاً نگران کننده است.»

در این گزارش آمده است: «با توجه به حجم شواهدی که اکنون کووید ۱۹ را با التهاب قلب، نارسایی قلبی، آریتمی و سایر مشکلات قلبی عروقی مرتبط می‌کند، پزشکان باید نگاه دقیق‌تری به سابقه کووید ۱۹ بیماران داشته باشند.»

«استنلی هازن»، یکی از نویسندگان مطالعه جدید، گفت: «افرادی که عفونت شدید داشتند باید جزو گروه در معرض خطر بالای حوادث قلبی عروقی در آینده در نظر گرفته شوند.»