ماندن کلر در برنج منجر به سرطان می‌شود
معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: باقی ماندن ماده شیمیایی کلر در برنج منجر به ایجاد سرطان می‌شود.

علی موسوی در جمع خبرنگاران کرم ساقه خوار برنج یکی از مهمترین آفات برنج محسوب می‌شود و ما برای مبارزه با این آفت از دو نوع روش بیولوژیک و شیمیایی استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: برای مبارزه بیولوژیک از تریکوکارت استفاده می‌شود که تاکنون برای مبارزه ۵۱۰۰ هکتار از شالیزار‌های گیلان ۵۱۰ تریکوکارت توزیع شده است.

موسوی افزود: برای مرحله دوم نیز بنا داریم در ۵۱۰۰ هکتار دیگر از شالیزار‌ها مبارزه انجام دهیم.

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برخی از افراد سودجو به کشاورزان توصیه می‌کنند از موادشیمیایی نظیر کلر برای ازبین بردن آفات در شالیزار‌ها استفاده کنند که نباید به هیچ وجه به توصیه این افراد سودجو عمل شود. زیرا کلر باعث نه تنها تخریب و مسومیت خاک شالیزار‌ها می‌شود، بلکه با ماندن در برنج منجر به ایجاد سرطان می‌شود.