سلامت جسمی و روانی زنان
ورزش کردن و فعالیت جسمانی نه تنها در قدرت باروری زنان موثر است بلکه به افزایش سلامت روان و کاهش پیشگیری از بیماری های مختلف در سنین کهنسالی نیز کمک می کند.ورزش کردن باعث افزایش سوخت و ساز در بدن خانم ها می شود. فعالیت فیزیکی عاملی است که در همه ابعاد سلامت زنان از […]

ورزش کردن و فعالیت جسمانی نه تنها در قدرت باروری زنان موثر است بلکه به افزایش سلامت روان و کاهش پیشگیری از بیماری های مختلف در سنین کهنسالی نیز کمک می کند.ورزش کردن باعث افزایش سوخت و ساز در بدن خانم ها می شود.
فعالیت فیزیکی عاملی است که در همه ابعاد سلامت زنان از سلامت جسمی تا سلامت روانی و سلامت باروری موثر است.
کم تحرکی سلامت زنان را به خطر می اندازد

به گزارش ایران خبر، رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و عروقی مهم ترین و اولین عامل مرگ و میر در زنان ایرانی است، گفت: براساس آمار بروز سرطان پستان روند صعودی داشته‌است.مطهره علامه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با تاکید بر تحرک جسمانی در زنان گفت: فعالیت فیزیکی عاملی است که در همه ابعاد سلامت زنان از سلامت جسمی تا سلامت روانی و سلامت باروری موثر است. مهم ترین و شایع‌ترین علت ناتوانی‌ در زنان افسردگی و اضطراب است که با انجام فعالیت‌ جسمانی می‌توان از آن پیشگیری و شادابی، نشاط، اعتماد به نفس، عزت نفس زنان و کیفیت زندگی آنان را افزایش داد.وی افزود: ورزش و فعالیت‌ فیزیکی در کاهش بیماری‌های کشنده زنان از جمله بیماری قلبی عروقی و سرطان‌ها نیز اثر پیشگیری‌کننده دارد. با افزایش فعالیت‌ ورزشی با صرف هزینه بسیار ناچیز می‌توان از هزینه‌های زیادی که بیماری های فوق بر خانواده تحمیل می‌کنند، پیشگیری کرد.رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با تاکید براینکه بیماری‌های قلبی و عروقی مهمترین و اولین عامل مرگ و میر در زنان کشور است، تصریح کرد: تمام عوامل خطر که یک خانم را به بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون بالا، چربی خون بالا، چاقی، دیابت و… مبتلا می‌کند با فعالیت‌ جسمانی منظم و مستمر قابل کنترل، قابل پیشگیری و قابل درمان است.

وی تصریح کرد: یک زن می‌تواند با انجام تمرینات ورزشی به مدت 30 دقیقه در روز یا حداقل در 5 روز هفته و البته با توجه به شرایط و بیماری خود از بسیاری از مشکلات قلبی و عروقی و عوامل خطر آن پیشگیری کند.علامه بیان کرد: متاسفانه زندگی بدون تحرک در زنان ایران دو برابر مردان است و این خطر ابتلا به بیماریها را برای زنان بیش از مردان افزایش می‌دهد.کم‌تحرکی در زنان بیشترین فاکتور خطر برای زنان است که نقش مهمی در مرگ و میر و ناتوانی زنان دارد. بنابراین اگر قرار باشد برنامه‌ای برای اولویتهای سلامت زنان در نظر گرفته شود، اولین و مهمترین اقدام، افزایش فعالیت‌ جسمانی و ورزشی در زنان در گروه‌های سنی مختلف است.

منبع/ایران خبر