پیشگیری از دردناک شدن دوران قاعدگی
همه بانوان و دختران جوان قبل از دوران قاعدگی و در طول این دوره دچار مشکلات خلقی و جسمی فراوانی می شوند. درد ناشی از خونریزی عادت ماهیانه همیشه وجود داشته است ولی برخی عوامل در این زمینه تاثیرات فراوانی میگذارند که در این بخش به برخی از آن ها ا شاره میکنیم. می خواهید […]

همه بانوان و دختران جوان قبل از دوران قاعدگی و در طول این دوره دچار مشکلات خلقی و جسمی فراوانی می شوند. درد ناشی از خونریزی عادت ماهیانه همیشه وجود داشته است ولی برخی عوامل در این زمینه تاثیرات فراوانی میگذارند که در این بخش به برخی از آن ها ا شاره میکنیم.


می خواهید در این دوره از ماه فقط روی مبل دراز بکشید و فیلم نگاه کنید؟ اگر چنین است مسلما تنها نیستید و دیگر خانم ها نیز چنین احساسی را تجربه کرده اند.

متاسفانه با اینکه کمی خسته و گرفته هستید، اما در این دوره نیز زندگی جریان دارد و باید سعی کنید بهترین استفاده را از آن داشته باشید. با اینکه نمی توانید تمام علائم ناراحت کننده همراه با قاعدگی را از بین ببرید، اما برخی کارها هستند که با پرهیز از انجامشان می توانید حالتان را کمی بهتر کنید. در ادامه مواردی را به شما معرفی می کنیم که درد این دوره را بیشتر می کنند.

برخی ورزش ها

تحقیقات نشان داده ورزش های سبک مانند دویدن آهسته روی تردمیل و یا تمرینات کم فشار مانند یوگا و پیلاتس، می توانند نشانه های ناراحت کننده قاعدگی مانند درد و تغییر در خلق و خو را بهبود ببخشند. در این دوره تا جای ممکن از انجام تمرینات پر فشار و با شدت بالا پرهیز کنید. در عوض رو به تمرینات سبک و متفاوت بیاورید تا هم فعالیت بدنی را ترک نکرده باشید و هم دردتان کمتر شود.

الکل و شیرینی ها

در طول قاعدگی ممکن است وسوسه شوید شکلات بخورید اما ثابت شده گاهی این کار باعث بدتر شدن علائم می شود. توصیه می شود در طول این دوره تا جای ممکن از خوردن شیرینی، شکلات و الکل پرهیز کنید چون باعث بالا رفتن شدید قند خون، پف کردگی و خستگی بیشتر می شوند.

کافئین

کافئین نشان داده می تواند در بدن، فعالیتی ادرار آور داشته باشد که ممکن است باعث کاهش آب بدن خانم ها شود. همچنین کافئین یک محرک نیز هست که به صورت بالقوه، باعث تحریک رحم و افزایش گرفتگی این قسمت می شود. ثابت نشده است که نخوردن کافئین باعث بهبود یا کاهش درد قاعدگی می شود اما به بدتر نشدن آن نیز کمک می کند. با این حال اگر نخوردن چای یا قهوه صبحگاهی بیشار اذیتتان می کند می توانید از آن استفاده کنید. در صورتی که با نخوردن کافئین مشکلی ندارید، بهتر است در این دوره کاملا از آن پرهیز کنید.

استرس

با اینکه استرس ضرورتا درد این دوره را بیشتر نمی کند، اما می تواند تغییرات خلق و خو را بدتر کند. بیشتر افراد نمی توانند کاملا از استرس پرهیز کنند اما می توانند چیزی اضافه کنند که در طول روز، آرامشان کند مانند رفتن به پیاده روی به همراه یک هم صحبت خوب، انجام یوگا، یک دوش آب گرم و یا بازی با کودکان.

نخوردن حداقل سه وعده در روز

با اینکه توصیه استاندارد این است که در روز، حداقل سه وعده میل کنید اما اگر احساس حالت تهوع می کنید باید چندین وعده کوچک در طول روز میل کنید. فقط باید سعی کنید در طول روز، برای مدت زمان طولانی با شکم خالی نمانید چون می تواند منجر به فعالیت معده و حالت تهوع شود. خوردن وعده های متعدد و مرتب، همچنین می تواند کمکتان کند سطح انرژی تان به صورت متداوم بالا بماند و از افت قند خون که باعث احساس ضعف، خستگی، کج خلقی و تحریک پذیری می شود جلوگیری کند.

سایت دکتر کرمانی