چطور از سرطان سینه پیشگیری کنیم؟
چطور از سرطان سینه پیشگیری کنیم؟ با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود می‌توانید در برابر سرطان سینه خود را ایمن کنید   با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود می‌توانید در برابر یکی از کُشنده‌ترین سرطانهای زنانه خود را ایمن کنید. هر روز آسپرین بچه مصرف کنیدشاید همین الان هم بخاطر قلب‌تان مرتبا آسپرین... نوشته چطور از سرطان سینه پیشگیری کنیم؟...


چطور از سرطان سینه پیشگیری کنیم؟

با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود می‌توانید در برابر سرطان سینه خود را ایمن کنید

با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود می‌توانید در برابر یکی از کُشنده‌ترین سرطانهای زنانه خود را ایمن کنید.

هر روز آسپرین بچه مصرف کنید
شاید همین الان هم بخاطر قلب‌تان مرتبا آسپرین مصرف می‌کنید، چون مصرف منظم آسپرین با دوز پایین فواید شگفت انگیزی برای سلامتی دارد اما حالا تحقیقات نشان می‌دهد مصرف آسپرین بچه دست کم سه بار در هفته، ریسک ابتلا به سرطان سینه را ۱۶ درصد کاهش می‌دهد.

محققان اینگونه توضیح می‌دهند: زنانی که به منظور پیشگیری و نه برای تسکین درد، روزانه آسپرین مصرف می‌کنند، از فواید ضد التهابی آن به طور پیوسته بهره مند می‌شوند که رشد تومورهای سرطان سینه را که بواسطه‌ی التهاب بوجود می‌آیند کم می‌کند.

الکل مصرف نکنید
نوشیدن الکل احساس سستی و نفخ به شما می‌دهد اما دلیل دیگری هم وجود دارد که نباید الکل بنوشید: زنانی که الکل می‌نوشند، تقریبا ۳۵ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه‌اند.

هورمون درمانی را کنار بگذارید
خیلی ها فکر می‌کنند هورمون درمانی خوب است و برخی از پزشکان همچنان هورمون درمانی را برای زنانی که علائم یائسگی را دارند تجویز می‌کنند. مطالعات زیادی نشان داده که درمان جایگزینی با هورمون (HRT) می‌تواند کاملا خطرناک باشد.

مثلا درمان جایگزینی با هورمون ترکیبی (استروژن و پروژسترون) حتی اگر برای مدت کوتاهی بکار برود، ریسک سرطان سینه را حدود ۷۵ درصد افزایش می‌دهد. درمان جایگزینی با هورمون تنها استروژن نیز منجر به سرطان تخمدان می‌شود و مصرف بلند مدت آن می‌تواند احتمال سرطان سینه را افزایش بدهد.

در کاهش آلودگی هوا نقش داشته باشید
همه‌ی ما هر روز به دنبال راههای ساده‌ای برای حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوا هستیم. با این راهکارها این فقط طبیعت نیست که سود می‌برد بلکه آلودگی کمتر، هوای تمیزتر، ریسک سرطان سینه را هم کاهش می‌دهد.

آلودگی هوا منجر به مشکلات زیادی برای سلامتی می‌شود مانند سرطان ریه و بروز نقص‌هایی در جنین. مطالعات نشان داده ارتباط محکمی میان سرطان سینه بعد از یائسگی و قرار گرفتن در معرض دی اکسید نیتروژن وجود دارد. دی اکسید نیتروژن گازی گلخانه‌ای است که انسان آن را در اتمسفر منشتر می‌کند.

زیاد ننشینید
آیا می‌دانستید که عادت به یکجا نشینی از اعتیاد به سیگار کُشنده‌تر است؟ مطالعات نشان می‌دهد بیشتر ِ روز را یکجا نشستن (در اتومبیل، محل کار و خانه) ریسک بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان را بالا می‌برد. محققان انجمن سرطان آمریکا دریافته‌اند زنانی که در روز ۶ ساعت یا بیشتر می‌نشینند، نسبت به زنانی که کمتر از ۳ ساعت در روز می‌نشینند، ۱۰ درصد بیشتر مستعد سرطان مغز استخوان، سرطان تخمدان و سرطان تهاجمی سینه هستند.

اگر کارتان ایجاب می‌کند که ساعت‌های طولانی پشت میز بنشینید توصیه می‌کنیم استراحت‌‌های مکرر و کوتاه داشته باشید و راه بروید. هر راهکاری که در پیش می‌گیرید هدف این است که دست کم نیمی از ساعات کاری‌تان را سر ِ پا باشید.

اگر باردار هستید تصمیم بگیرید که نوزادتان را با شیر خودتان تغذیه کنید
البته این یک تصمیم شخصی است اما طبق توصیه‌ی محققان و کارشناسان شیر دادن به بچه، ریسک سرطان سینه را کاهش می‌دهد. برای کشف دقیق علت این ارتباط، مطالعات گسترده‌تری در حال انجام است، اما برخی از کارشناسان عقیده دارند شیر دادن به نوزاد کمک می‌کند تا تعادل هورمونی‌تان بعد از زایمان برقرار باشد.

عده‌ای نیز بر این باورند که شیر دادن به بچه باعث می‌شود تغذیه‌ی سالم‌تری داشته باشید و سراغ سیگار و الکل نروید. به هر حال علت هر چه که هست، روشن است که شیردهی به سلامت خود ِ مادر کمک زیادی می‌کند.

منبع: bartarinha.ir

cloob اشتراک در فیس نما هم میهن