قدرت عادت مثبت
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد تغییرات چشمگیر سبک زندگی مانند رژیم های ورزشی ، توقف مصرف الکل و خوردن گوشت کمتر معمولا سریعا فراموش شده و کمتر از دو ماه طول می کشد. نتایج یک نظرسنجی از ۲ هزار فرد...

قدرت عادت مثبت
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می دهد تغییرات چشمگیر سبک زندگی مانند رژیم های ورزشی ، توقف مصرف الکل و خوردن گوشت کمتر معمولا سریعا فراموش شده و کمتر از دو ماه طول می کشد.

نتایج یک نظرسنجی از ۲ هزار فرد بزرگسال بریتانیایی نشان می‌دهد که بیشترمردم به‌ طور متوسط تنها ۷ هفته یک عادت جدید را رعایت می‌کنند، در حالی که ۲۱ درصد فقط یک ماه عادات خوب جدید را دنبال می ‌کنند.
بیش از نیمی از پاسخ دهندگان اعتراف کرده اند که در سال گذشته سعی کرده اند تغییرات مثبتی در عادات خود ایجاد کنند، اما نتوانسته اند آنها را حفظ کنند.
نتایج نشان می دهد: ورزش کردن بیشتر، زودتر خوابیدن و ۱۰ هزار قدم در روز، سه عادت اصلی افراد فوق بوده است. سایر تغییرات رایج در سبک زندگی عبارتند از: خوردن گوشت کمتر و سبزیجات بیشتر، خاموش کردن چراغ ها در زمان عدم حضور در اتاق، نوشیدن کمتر الکل و داشتن زمان بیشتر برای خود و خانواده.
با این حال، همچنین مشخص شد که ۵۴ درصد متعهد شده‌ اند که فقط تغییرات کمی در سبک زندگی خود ایجاد کنند و ۷۲ درصد معتقدند که اهداف کوچک قابل دستیابی ‌تر و واقعی ‌تر از تغییرات بزرگتر هستند. این مطالعه همچنین نشان می دهد که ۶۷ درصد از بزرگسالان در صورت تلاش بیش از حد در یک زمان، احتمال شکست در تغییر شیوه زندگی را دارند.
کیم پریست، از پژوهشگران این تیم مطالعاتی در این رابطه می ‌گوید: دیدن عادت‌ هایی که مردم سعی می‌ کنند و به عنوان بخشی از برنامه روزانه‌ شان می ‌سازند، اما از آن دست می ‌کشند، جالب است. ما معتقدیم که یک تغییر کوچک در یک زمان می تواند تاثیر زیادی در دراز مدت داشته باشد

به نظر می رسد راحت ‌تر است که روی تنظیمات کوچک‌ تر تمرکز کرده و تمام تلاشتان را بکنید تا اینکه تحت تأثیر تغییرات بزرگ در رژیم غذایی، تناسب اندام، امور مالی و عادات محیطی قرار بگیرید.
دلایل اعمال تغییرات در ابتدا شامل بهبود سلامت فیزیکی (۳۲ درصد)، صرفه جویی در پول (۳۱ درصد) و انجام وظیفه خود برای سیاره زمین (۲۴ درصد) بود. اما فقدان اراده (۲۷ درصد)، انگیزه (۲۷ درصد) و زمان (۲۰ درصد) منجر به شکست شد.

در این میان وقتی صحبت از عادات دوستداران محیط زیست به میان می آید، از هر چهار نفر سه نفر معتقدند که اگر هر فردی تغییر کوچکی در سبک زندگی خود ایجاد کند، روی هم رفته تاثیر زیادی روی کره زمین خواهد داشت. ۴۸ درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند، با افزایش سن، تغییرات بیشتری در سبک زندگی خود ایجاد کردند.

در ادامه ۴۰ اقدام مهم برای تغییر سبک زندگی و عادتی که مردم اغلب آنها را امتحان می کنند، اما انجام نمی دهند، معرفی می شود:
1. بیشتر ورزش کنید
2. زودتر به رختخواب بروید
3. روزی ۱۰ هزار قدم بردارید
4. کاهش مصرف قند
5. صحبت کمتر با تلفن
6. توقف مصرف الکل
7. مصرف بیشتر سبزیجات و سالاد
8. کاهش مصرف پلاستیک
9. بازیافت زباله ها
10. صرف زمان برای خود
11. برنامه ریزی وعده های غذایی برای هفته پیش رو
12. کمتر خوردن گوشت
13. دوچرخه سواری یا راه رفتن به جای رانندگی
14. دوش گرفتن سریعتر
15. کاهش میزان سفارشات
16. زنده نگه داشتن گیاهان آپارتمانی
17. خرید محصولات غیر یک بار مصرف
18. خرید مواد غذایی فاقد بسته بندی شده
19. استفاده مجدد از لوازم مصرفی
20. مراقبه
21. خاموش کردن وسایل برقی زمانی که در اتاق نیستید
22. بازیافت لباس ها به جای دور انداختن آنها
23. پر نکردن بیش از حد قهوه جوش یا کتری
24. خاموش کردن چراغ های اضافی
25. استفاده از دستمال مرطوب آرایشی قابل استفاده مجدد به جای یکبار مصرف
26. ورزش بیشتر
27. بستن شیر آب هنگام مسواک زدن
28. انجماد یا استفاده مجدد از مواد غذایی باقیمانده ها به جای دور ریختن آنها
29. خرید مواد غذایی محلی
30. کمک بیشتر به امور خیریه
31. پیاده روی بعد از ناهار
32. استفاده از کیسه های پارچه ای برای خرید
33. استفاده از فنجان های قهوه و بطری های آب قابل استفاده مجدد
34. رژیم گیاهخواری
35. پخت و پز به صورت عمده
36. نوشتن دفتر خاطرات
37. باغبانی و کاشت درخت
38. استفاده از نی های فلزی یا کاغذی به جای پلاستیک
39. کاشت محصولات کشاورزی و سبزیحجات در خانه
40. داوطلب شدن برای امور اجتماعی