تفاوت‌های فردی در تاب‌آوری ناشناخته است
نتایج مطالعه جدید دانشگاه پرینستون آمریکا نشان می‌دهد که تجربه رویدادهای استرس‌زا می‌تواند به افراد در یادگیری تاب‌آوری کمک کند. به نقل از ارث، محققان با استفاده از یک مدل موش دریافتند که دوپامین ممکن...

تفاوت‌های فردی در تاب‌آوری ناشناخته است
نتایج مطالعه جدید دانشگاه پرینستون آمریکا نشان می‌دهد که تجربه رویدادهای استرس‌زا می‌تواند به افراد در یادگیری تاب‌آوری کمک کند.
به نقل از ارث، محققان با استفاده از یک مدل موش دریافتند که دوپامین ممکن است نقش مهمی در ایجاد انعطاف‌پذیری و بازگشت سریع از ناملایمات داشته باشد.
آنان اظهار کردند: استرس مزمن می‌تواند پیامدهای نامطلوب ماندگاری در برخی افراد داشته باشد اما برخی دیگر در برابر همان عوامل استرس‌زا انعطاف‌پذیر هستند.
افراد حساس و انعطاف‌پذیر تفاوت‌هایی در خواص ذاتی نورون‌های دوپامین مزولیمبیک (DA) پس از پایان تجربه استرس‌زا نشان می‌دهند. با این حال، پیوندهای بین نورون‌های دوپامین مزولیمبیک در رفتار هنگام استرس و تفاوت‌های فردی در تاب‌آوری ناشناخته است.
محققان برای این تحقیق، موش‌های کوچک را در مجاورت موش‌های بزرگ‌تر و تهاجمی قرار دادند.
این گروه، نمایشی از رفتارهای دفاعی را مشاهده کردند که می‌توانست سطح انعطاف‌پذیری موش را پیش‌بینی کند. هنگامی که دوپامین در حالی که موش‌های کوچک از خود دفاع می‌کردند فعال شد، به نظر می‌رسید که انعطاف‌پذیری حتی قوی‌تر می‌شود.
پروفسور آنگرت فالکنر، یکی از محققان این تحقیق گفت: من به این سوال که آیا می‌توانیم تاب‌آوری را آموزش دهیم بسیار علاقه‌مند هستم نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که پاسخ مثبت است زیرا موش‌ها نشان دادند که می‌توانند به سمت انعطاف‌پذیری هدایت شوند این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.