به گزارش اقتصادآنلاین، قطع ناگهانی رابطه عاطفی این روزها خیلی اتفاق میافتد؛ طرف شما ناگهان غیب میشود و دیگر هیچ رد و نشانی از خودش باقی نمیگذارد. با پایان ناگهانی رابطه چطور باید برخورد کرد؟
پارتنرم یهو ناپدید شد!
پرسش: سلام. من حدود یک ماه بود داشتم با پسری معاشرت میکردم، بعد این آدم، فردای یکی از قرارهامون، یهو دیگه جواب منو نداد، و کلا ناپدید شد. من واقعا حالم بده احساس میکنم تحقیر شدم. واقعا علت این رفتارها چیه؟ من باید چیکار کنم؟
پاسخ: چیزی که شما دارید توصیفش میکنید، روشی برای پایان دادن به روابطه که لزوما به روابط عاطفی محدود نمیشه، میتونه تو روابط دوستانه هم رخ بده و بهش میگن ghosting؛ یعنی طرف، مثل یک ghost یا همون روح، خیلی ناگهانی و بدون دلیل مشخص، همه مسیرهای ارتباطی رو قطع میکنه و ناپدید میشه!
حالا اینکه چرا چنین رفتاری بروز میکنه، دلایل زیادی میتونه داشته باشه؛ اما شما هیچوقت نمیتونی کاملا مطمئن باشی که توی ذهن یه انسان دیگه چی میگذره، شاید تصمیم طرف مقابلت کاملا بی ارتباط با شما بوده باشه، شاید صرفا ظرفیت مواجه شدن با اضطراب یک پایان چهره به چهره رو نداشته، شاید توانایی همدلی با احساسات دیگران رو نداره، اصلا شاید مردم آزاره! نکته اینه، تلاش برای رسیدن به یک منطق، برای رفتار دیگران، هدف غیرممکنی هست!
کنترل برخی از موقعیتهای زندگی را نداریم
پس اول از همه الکی دنبال علت فهم عمق این رفتار نباش، در عوض سعی کن بپذیری که شما هیچ کنترلی رو خیلی از موقعیتهای زندگی نداری و تلاش کن تا ابهام ماجرا و پایان ناگهانی رابطه رو تا میتونی تاب بیاری. پس، بعد از اینکه عدم کنترلپذیری و ابهام این موقعیت رو پذیرفتی، میتونی بری سراغ بقیه رفقات، با خانوادت وقت بگذرونی و به طور کلی، به فعالیتهایی بپردازی که احساس پذیرفته شدن و خواستنی بودن رو مجددا در شما زنده کنه.
میدونم که نیش این رفتار، امروز خیلی تازهست و حالت رو خیلی بد میکنه؛ اما بهت قول میدم، گذر زمان به سرعت این زخم رو بهبود میده. یادت باشه، آدمها به شکل عجیب و غریبی در برابر رنج مقاومن، بنابراین، به پایان رسیدن این ارتباط، حتی به این نحوه آزاردهنده هم، قرار نیست شما رو نابود کنه، همه اینها، بخش اجتنابناپذیر از فرآیند لعنتی زندگیه.