آیا واقعا بیشتر بهتر است ؟
به گزارش باشگاه تاب آوری میگنا سارا حق بین در یادداشتی نوشت ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مدام به ما می‌گوید:«بیشتر بهتر» است.فشار زیادی برای کسب درآمد بیشتر، خرید چیزهای بیشتر و در رسانه‌های اجتماعی...

آیا واقعا بیشتر بهتر است ؟
به گزارش باشگاه تاب آوری میگنا سارا حق بین در یادداشتی نوشت ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مدام به ما می‌گوید:«بیشتر بهتر» است.فشار زیادی برای کسب درآمد بیشتر، خرید چیزهای بیشتر و در رسانه‌های اجتماعی به دنبال لایک بیشتر از دوستان و دنبال کنندگان وجود دارد.

اشتهای ما برای چیزهای بیشتر تبدیل به جاده‌ای شده که پایانی در آن دیده نمی‌شود. عادات خرج‌کردن ما نشان‌دهنده یک جستجوی ناامیدانه برای فرار از احساس نارضایتی و یافتن مقداری شادی در دنیایی پر استرس و پر هیجان است.
حضور ذهنی از طریق تطبیق افکار خود با اعمال خود، پیش‌بینی بهتری از شادی است. پس این سوال است که چگونه در زندگی روزمره خود حضور بیشتری داشته باشید؟ پاسخ این است که برای خودتان حد و مرز تعیین کنید. شما باید شروع کنید به نه گفتن به خریدهای غیرضروری، پرخوری در اواخر شب و عادات ناسالم که در نهایت احساس پوچی و گناه در شما ایجاد می‌کنند. داشتن مرز برای ایجاد یک رابطه سالم با خود ضروری است.

تعیین مرزهای سالم برای خود، با صادق بودن و احترام گذاشتن به محدودیت‌های خود شروع می‌شود.
البته گفتن این کار آسان‌تر از انجام آن است. شما با خودتان رابطه دارید. به خودتان فکر میکنید، با خودتان حرف میزنید. خود را به خاطر کاستی‌ها مورد انتقاد قرار می‌دهید. ایجاد مرزهای سالم با خود، به شما کمک می‌کند تا در محدوده کنترل خود باقی بمانید و آنچه را که بیشترین اهمیت را دارد اولویت‌بندی کنید.
  • با خود صادق باشید.
    پشت هر خرید فانتزی، میل به جایگاه و شناخت وجود دارد. شما مخفیانه می‌خواهید به خاطر پوشیدن یک لباس جدید مورد توجه قرار بگیرید. همین امر را می‌توان در مورد سایر فعالیت‌ها مانند جمع‌آوری ثروت، اعتبار و قدرت نیز گفت. قبل از اقدام برای هر تلاشی، از خود بپرسید: «من برای چه کسی این کار را انجام می‌دهم؟» اگر این کار واقعاً کیفیت زندگی شما را بهبود می‌بخشد، آن‌را دنبال کنید. اما اگر چیزی را با امید به جلب توجه دنبال می‌کنید، به خودتان نه بگویید.
  • ارزش خود را بپذیرید.
    نه گفتن زمانی آسان‎تر می شود که ارزش خود را از دارایی‌های مادی و هویت‌های حرفه‌ای جدا کنید. به یاد داشته باشید که ارزش شما جزء ذاتی و غیرقابل انکار شخصیت شماست که برگرفته از انسانیت شماست.
    به محدودیت‌های خود احترام بگذارید. شما نمی‌توانید همه چیز برای همه باشید. تلاش برای راضی نگه داشتن همه شما را آسیب‌پذیر می‌کند. حقیقت این است که شما انرژی و زمان محدودی دارید. مهم است که در مورد منابع خود عاقلانه رفتار کنید. فشار بیش از حد به خود برای مدت طولانی در نهایت هزینه دارد.
  • از مقایسه خود با دیگران دست بردارید.
    مردم کارهایی را انجام می‌دهند که شما را تحریک می‌کند و ممکن است حس حسادت شما را برانگیزد. همیشه کسانی وجود دارند که چیزهای بیشتری را در اختیار دارند. کاری که یک نفر با زندگیش انجام می‌دهد، هیچ ربطی به شما ندارد. روی زندگی که با ارزش‌ها و اهداف شما هم‌خوانی دارد، تمرکز کنید.
  • با خود منصف باشید. شما احتمالاً بدترین منتقد خود هستید.
    پنهانی چیزهایی به خودتان می‌گویید که هرگز دلتان نمی‌خواهد به انسان دیگری بگویید. از خودتان انتظارات واقع‌بینانه داشته باشید. هنگامی‌که اهدافی را تعیین می‌کنید، در نظر بگیرید که آیا آن‌را در سطح معقولی تعیین کرده‌اید یا خیر. اگر هدف بلندپروازانه و غیرواقعی است، پس باید نه بگویید و انتظارات خود را متعادل کنید.