احترام به حقوق زنان باعث افزایش عمر مردان می شود
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد:رعایت حقوق زنان در واقع برای سلامت مردان مفید است، زیرا برابری جنسیتی به هر دو گروه کمک می کند تا عمر طولانی تری داشته باشند. نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد: در سال ۲۰۲۱...

احترام به حقوق زنان باعث افزایش عمر مردان می شود
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد:رعایت حقوق زنان در واقع برای سلامت مردان مفید است، زیرا برابری جنسیتی به هر دو گروه کمک می کند تا عمر طولانی تری داشته باشند.
نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد: در سال ۲۰۲۱ که شاخص شکاف جنسیتی جهانی با ۱۰ درصد بهبود مواجه شد، امید به زندگی زنان ۴.۳ ماه افزایش یافته و در همان زمان، مردان نیز شاهد جهش ۳.۵ ماهه در این حوزه بودند.
بر اساس گزارش دفتر آمار ملی در بریتانیا، بین سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰، امید به زندگی مردان به ۷۹ سال رسیده است، در حالی که امید به زندگی در زنان به ۸۲ سال و ۹ ماه رسیده است.
این مطالعه نشان می دهد که پرداختن به نابرابری جنسیتی طولانی مدت ممکن است به افزایش طول عمر برای زنان و مردان کمک کند.

دکتر کت پینو گوز (Cat Pinho-Gomes) نویسنده ارشد این مطالعه و پژوهشگر موسسه جورج و امپریال کالج لندن، در این رابطه می‌گوید: بسیاری از عواملی که تعیین کننده، مدت زندگی است، مانند شرایط کار و زندگی، قرار گرفتن در معرض آلودگی، دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی، آموزش، درآمد و حمایت اجتماعی، با تفاوت‌های جنسیتی در سراسر جهان مرتبط است.
محققان می گویند: ما شاهد هستیم در جوامعی که به سمت برابری جنسیتی حرکت کرده و زنان فرصت مشارکت کامل‌تر در زندگی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را پیدا می ‌کنند، کل جامعه از مزایای آن بهره‌ مند می‌ شود.

محققان همچنین دریافتند: برابری جنسیتی در آموزش، قوی ‌ترین ارتباط را با طول عمر بیشتر برای مردان و زنان دارد.
دکتر پینو گومز در ادامه توضیحاتش می افزاید:‌ این موضوع نشان می دهد که به ویژه در کشورهای با درآمد کم و متوسط سرمایه گذاری در آموزش بسیار مهم است. سرمایه ‌گذاری در برابری جنسیتی ممکن است همچنان در حوزه افزایش امید به زندگی، به ‌ویژه برای مردان مفید باشد.
این تیم برای بررسی دقیق این موضوع، از یک شاخص شکاف جنسیتی جهانی بر اساس شاخص توسعه یافته توسط مجمع جهانی اقتصاد استفاده کرد.
آنها داده ها را در ۱۵۶ کشور بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱ تحلیل کرده و سپس از سه عامل از چهار عامل شاخص شکاف جنسیتی جهانی استفاده کردند که وضعیت فعلی و تکامل برابری جنسیتی را معیار قرار می ‌دهد. این عوامل شامل مشارکت اقتصادی و فرصت، پیشرفت تحصیلی و توانمندسازی سیاسی هستند.
دکتر پینیو گومز در پایان توضیحاتش نتیجه می گیرد: مطالعه ما پیامد های مهمی برای سیاست گذاران در سراسر جهان دارد، به ویژه زمانی که جهان به تدریج از شوک های بی شمار ناشی از همه گیری کووید ۱۹ که تأثیر جنسیتی در حوزه های مختلف زندگی داشت، بهبود می یابد.
اینک در آستانه روز جهانی زن، فراموش نکنیم که شواهد نشان می ‌دهد: افزایش نمایندگی زنان در بخش‌ های مختلف به جوامع کمک می کند ثروتمندتر و در نتیجه سالم ‌تر بوده و امید به زندگی بیشتری داشته باشند.شرح کامل این مطالعه در آخرین شماره مجله PLOS Global Public Health منتشر شده است.