کلینیک تخصصی روانشناسی و مشاورۀ نیک آرام
کلینیک نیک آرام نیک‌آرام بر آن است که با برگزاری دوره‌هایی با محوریت مهارت‌های ضروری برای زندگی سالم، به رشد و تعالی فردی و ارتقای کیفیت روابط بین فردی، گامی موثر در این راستا بردارد. ما در «مرکز خدمات...

کلینیک نیک آرام
کلینیک نیک آرام
نیک‌آرام بر آن است که با برگزاری دوره‌هایی با محوریت مهارت‌های ضروری برای زندگی سالم، به رشد و تعالی فردی و ارتقای کیفیت روابط بین فردی، گامی موثر در این راستا بردارد.
ما در «مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره‌ی نیک‌آرام» تلاش می‌کنیم با فراهم آوردن بستری از مِهر و پذیرش بی‌قید‌و‌شرط و همچنین آگاهی بخشیدن به فرد و جامعه، آن‌ها را به‌سمت یکپارچگی هدایت کنیم؛ این همان «نگاه ترنسپرسونال به روانشناسی» محسوب می‌شود. مقصود از «یکپارچگی» هم‌راستا بودن فکر، حرف و عمل است.
این تعریف هم‌ارز با آموزه‌ی معروف ایران باستان، یعنی «گفتار نیک، پندار نیک و کردار نیک» است. کلینیک نیک‌آرام جهت ارائه خدمات به عموم مردم و نیز متخصصین فعال در حوزه روانشناسی، از سال 1391 با اخذ مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، آغاز به کار کرد. هدف ما در نیک‌آرام، فراهم کردن شبکه‌ای برای حمایت و پشتیبانی از افرادی است که در راه رشد و تعالی خود، به دنبال یافتن مسیر یگانه زندگی خود هستند.
نیک‌ آرام همواره کوشیده با ارائه خدمات متفاوت و پیشرو در زمینه روانشناسی و با معرفی جدیدترین متدهای روز دنیا، از جمله مکتب ترنس‌پرسونال (فرافردی)، یاری‌رسان افرادی باشد که در جریان زندگی خود با مشکلاتی روبرو می‌شوند.
متخصصین ما برای افزایش آگاهی، گسترش شادمانی و ارتقای رضایت از زندگی آحاد جامعه از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند. اولویت اصلی ما در نیک آرام دستیابی مراجعین به حداکثر سلامت روانی فردی، بالاترین کیفیت روابط بین فردی و مفیدترین وضعیت زیست اجتماعی است.
باور ما این است که توسعه کشور بدون ارتقای فرهنگ و سلامت افراد جامعه ممکن نیست و این مهم خود با سلامت روان افراد و نیز بهزیستی روانی مردم در کنار همدیگر به‌دست خواهد آمد. کلینیک نیک‌آرام بر آن است که با برگزاری دوره‌هایی با محوریت مهارت‌های ضروری برای زندگی سالم، به رشد و تعالی فردی و ارتقای کیفیت روابط بین فردی، گامی موثر در این راستا بردارد.

«روانشناسی» را می‌توان در یک کلام، «نگاهی مهربانانه به زندگی» تعبیر کرد. علت بسیاری از مشکلات فرد، فقدان مِهر و پذیرش کافی در خانواده و اجتماع است؛ عاملی که موجب از بین رفتن یکپارچگی در جامعه، خروج از کانون خویشتن، روی آوردن مکرر به مکانیسم‌های دفاعی و بیماری و روان‌رنجوری‌های ناشی از آن می‌شود.

روانشناسی ترنسپرسونال، نگاهی یکپارچه و کل‌نگر به روان انسان دارد؛ به این معنا که پدیده‌های فراسوی ایگو را مورد مطالعه قرار می‌دهد تا چهارچوبی برای مطالعه و پرورش شرایط مورد نیاز برای تحول فرد و جامعه فراهم آورد. مقصود از تحول، دگردیسی از یک حالت به حالتی دیگر و «فرگشت آگاهی» است. این همان اتفاقی‌ست که از لحظه‌ مهبانگ تا امروز دائما رخ داده است و ادامه خواهد یافت. با افزایش سطح آگاهی، بسیاری از مشکلات فرد و جامعه رفع خواهد شد.

از آنجایی که «روانشناسی ترنسپرسونال» در جستجوی تغییر نظام‌های باور و شرایط سلطه و همچنین فراهم آوردن شرایطی در راستای همزیستی مسالمت‌آمیز انسان‌ها در کنار یکدیگر است، بنابراین می‌توان این رویکرد را یک «نگاه انقلابی در روانشناسی» به حساب آورد.

«روانشناسی ترنسپرسونال» پس از نیروی اول (روانکاوی)، نیروی دوم (رفتارگرایی) و نیروی سوم (انسان‌گرایی)، به‌عنوان نیروی چهارم در روانشناسی شناخته می‌شود. این رویکرد که روانشناسی قرن بیست‌و‌یکم را شکل می‌دهد، با دربرگرفتن تمام خرد روانشناسی و یافته‌های برآمده از سایر نیروها، نگاهی جدید را به مطالعه انسان می‌افزاید.








آدرس: انتهای خیابان اقدسیه، بلوار ارتش، ابتدای بلوار شهید مژدی (اوشان)، پلاک ٢، زنگ 1

شماره تماس: 02122457141
02122457142