وی تاکید کرد: وظیفه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اطلاعرسانی به مردم و آگاهیبخشی به مسئولان در این رابطه است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ادامه داد: اکنون فهرست نامبرده به قوه قضاییه، صدا و سیما، دستگاههای نظارتی از جمله دادستانی کل کشور و نیز پلیس فتا و فرماندهی انتظامی هم اعلام شده است؛ تا اقدامات لازم به منظور برخوردهای قانونی با این افراد انجام شود.
حاتمی گفت: بهطور کلی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باید در این زمینه روشنگری کند اما انجام اقدامات لازم برای برخوردهای قانونی با نهادهای متولی است.
سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ در اطلاعیهای فهرستی از روانشناسنماها و مشاوران فاقد مجوز را به همراه صفحات مجازی این گروه منتشر و اعلام کرد که این فهرست اولیه است و عناوین اشخاص فاقد مجوز در آینده بهروزرسانی خواهد شد. همچنین فهرست چهارم نیز در این رابطه تکمیل و اعلام خواهد شد.
حاتمی پیش از این هم سه فهرست از اسامی روانشناسنماها و مشاوران فاقد مجوز را منتشر کرده و گفته بود: بیشترین فعالیت روانشناسنماها در حوزه انرژی درمانی، عرفانهای نوظهور و کوچینگ (مربیگری) بوده است.
وی گفته بود که برخی از سوءاستفادههای مالی و اخلاقی باعث اعلام این اسامی شد.
به استناد تبصره (۳) ماده (۴) قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برای اشتغال در حرفههای روانشناسی و مشاوره، دریافت پروانه و نیز عضویت در این سازمان الزامی است همچنین به استناد بند (۱) ماده (۳) قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، یکی از وظایف این سازمان تعیین حدود صلاحیتهای تخصصی و صدور شماره نظام و پروانه کار برای اعضای این سازمان است.