انتشارات پویش مدام کتاب «راهنمای تابآوری» اثر جنین والدمن و پاول زدجکسون را با ترجمه فرشید عبدی در 110 صفحه و با قیمت 149000 تومان روانه بازار نشر کرده است.
کتاب «راهنمای تابآوری» خودآموزی سرشار از نکات، ابزارها و تکنیکهایی است که به شما کمک میکند تا در هنگام سختیها و مواجه شدن با مشکلات، آرامش خود را حفظ کنید و پس از هر شکست، هرچه زودتر به حالت اول خود برگردید.
این کتاب علیرغم حجم کمی که دارد به سؤالات زیادی در خصوص تابآوری پاسخ میدهد. اینکه تابآوری چیست؟ کدام منابع درونی شما و سازمانتان به افزایش تابآوری کمک میکند؟ تابآوری چه دشمنانی دارد؟ هزینههای نداشتن تابآوری برای افراد و سازمانها چیست؟ تابآوری ذاتی است یا اکتسابی؟ چگونه میتوانید میزان تابآوری خود را بسنجید؟ تفاوت استرس و فشار چیست؟
چهار بعد تابآوری کداماند؟ برای افزایش تابآوری چه ابزارهایی در دسترس داریم؟ ارتباط کمالگرایی با تابآوری چیست و چگونه تیمها و سازمانها تابآور شوند. بنابراین گسترهای از مدیران و کارشناسان و کارآفرینان میبایست توان تابآوری خود را افزایش دهند و لازم است با مفاهیم و ابزارهای تابآوری آشنا شوند. علاوه بر این، تیمها و سازمانهایی که با استرس و فشار و مشکلات روزافزون روبرو هستند نیز باید با تابآوری آشنا شوند و توان بازگشتپذیریشان را افزایش دهند.
این کتاب توسط افرادی نوشته شده که هم به صورت تئوریک و هم عملی، متخصص تابآوری هستند و پر از نکتههای پر استفاده فردی و سازمانی است که هم سطح فردی و هم سطح سازمانی را پوشش میدهد و نهایتا به شما کمک میکند به کمک منابع درونی خود، تابآوری را افزایش دهید.
مترجم در مقدمه کتاب نوشته است: «روزهایی که روی این کتاب کار میکنم مصادف است با شیوع کرونا و دغدغه افراد و سازمانها برای گذر سلامت از این توفان؛ همچنان که اخبار را پیگیری میکنم متوجه میشوم تا چه حد افراد و سازمانها نیازمند تابآوری و بازگشتپذیری هستند تا بتوانند هنگامی که در تندباد حوادث قرار میگیرند، خود را حفظ کرده و دوباره به شرایط اولیه برگردند.»
«درختان را در هنگام تندباد دیدهاید؟ برخی از آنها در معرض توفان بلافاصله میشکنند و نابود میشوند اما برخی دیگر هر چقدر وزش باد و توفان سهمگین باشد، اگرچه شدت آن را حس میکنند اما نمیشکنند، ریشهکن نمیشوند، تاب میآورند و قویتر میشوند؛ هرچه خشکتر، شکنندهتر و هرچه انعطافپذیرتر، تابآورتر! در مورد فلزات و مواد نیز همینطور است، اما انسانها چطور؟ تیمها و سازمانها چطور؟ ما در معرض استرسها، حوادث، نگرانیها و خسارتهای بزرگ هستیم و با توفانها و تندبادهای بیشماری مواجه میشویم.
آیا نیازمند ظرفیت بازگشتن از دشواری پایدار و ادامهدار و توانایی ترمیم خویشتن نیستیم؟ آیا نمیخواهیم نجات پیدا کنیم؟ آیا نمیخواهیم پس از توفان قویتر و توانمندتر ادامه دهیم؟ پاسخ چنین دغدغههای عظیمی در تابآوری نهفته است. بیایید تاب آورتر شویم. پیام مهم این کتاب است.»