نصف جمعیت جهان تا 75 سالگی به یک اختلال روانی مبتلا خواهند شد
به گزارش نیواطلس، اختلالات سلامت روان رویدادی غیر معمول نیست. این اختلال‌ها بر تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان تأثیر می‌گذارد و در رفاه، کار و زندگی اجتماعی آنها تداخل ایجاد می‌کند. اطمینان از اینکه...

نصف جمعیت جهان تا ۷۵ سالگی به یک اختلال روانی مبتلا خواهند شد
به گزارش نیواطلس، اختلالات سلامت روان رویدادی غیر معمول نیست. این اختلال‌ها بر تعداد زیادی از مردم در سراسر جهان تأثیر می‌گذارد و در رفاه، کار و زندگی اجتماعی آنها تداخل ایجاد می‌کند. اطمینان از اینکه خدمات ضروری برای تشخیص و درمان مؤثر بیماری‌های روانی در دسترس هستند یا خیر، مستلزم درک عمیق مقیاس و میزان گستردگی دایره ابتلا به این بیماری‌هاست.

در یک مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه کوئینزلند و دانشکده پزشکی هاروارد انجام شد، داده‌های 156331 پاسخ‌دهنده که توسط 32 مرکز نظرسنجی سلامت روان سازمان جهانی بهداشت در 29 کشور، از جمله 12 کشور با درآمد کم و متوسط و 12 کشور با درآمد کم و متوسط و 17 کشور پردرآمد بین سال های 2001 تا 2022انجام شده بود، تجزیه و تحلیل شد.

اختلالات بررسی شده شامل اختلال هراس یا آگورافوبیا، اختلال اضطراب فراگیر، اختلال استرس پس از سانحه، فوبیای اجتماعی، فوبیای خاص، اختلال افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، اختلال سوء مصرف الکل، اختلال وابستگی به الکل، اختلال سوء مصرف مواد و اختلال وابستگی به مواد مخدر بود.

نتایج این بررسی نشان داد که اختلالات سلامت روان شیوع بالایی دارد، به طوری که انتظار می رود تقریباً 50 درصد از جمعیت جهان تا سن 75 سالگی حداقل به یک اختلال مبتلا شوند.

جان مک گرات، نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: «شایع ترین اختلالات خلقی مانند افسردگی شدید یا اضطراب بود. ما همچنین دریافتیم که خطر ابتلا به برخی اختلالات روانی بر اساس جنسیت افراد متفاوت است. در میان زنان، سه اختلال روانی شایع عبارتند از افسردگی، فوبیای خاص (ناتوانی ناشی از اضطراب که در زندگی روزمره وجود دارد) و اختلال استرس پس از سانحه؛ سه اختلال شایع برای مردان عبارتند از سوء مصرف الکل، افسردگی و فوبیای خاص(ترس غیرمنطقی و نامعقول از یک موضوع یا موقعیت خاص).

اوج سن شروع این اختلالات اولین بار در 15 سالگی، با میانگین سن شروع 19 برای مردان و 20 سال برای زنان است. این امر به نیاز به سرمایه گذاری در علوم اعصاب پایه برای درک دلیل ایجاد این اختلالات را نشان می دهد.»