اوتیسم باعث اختلال جنسیتی نمی شود
آیا بین اوتیسم و هویت جنسیتی ارتباط وجود دارد مطالهات تلاش کرده است که به این سوال پاسخ بدهد؟ برخی یافته ها نشان میدهد انگ و قضاوت اجتماعی در این مساله اوتیسم و بد کارکردی های جنسیتی نقش مهمی ایفا میکند...

اوتیسم باعث اختلال جنسیتی نمی شود
آیا بین اوتیسم و هویت جنسیتی ارتباط وجود دارد مطالهات تلاش کرده است که به این سوال پاسخ بدهد؟ برخی یافته ها نشان میدهد انگ و قضاوت اجتماعی در این مساله اوتیسم و بد کارکردی های جنسیتی نقش مهمی ایفا میکند البته که میدانیم افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم که مونث متولد شده اند ، بیشتر احتمال دارد که دچار اختلال جنسیتی شوند.

به گزارش میگنا رسانه سلامت روان کشور افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم بیشتر احتمال دارد درگیر احساسات منفی شده و آنها را تجربه کنند در ژانویه 2023 ، تحقیقات منتشر شده در مجله اوتیسم آخرین مستندات و شواهد را در یک سوال منتشر کرد.

زهرا نیازاده روانشناس و مترجم کتاب تاب آوری در ادامه این مطلب اضافه می‌کند دانشمندان بیش از یک دهه تلاش کرده اند تا به طور تجربی و مبتنی بر مشاهدات ثابت کنند که آیا تنوع جنسیتی و یا عدم تطبیق جنیست با وضعیت بدنی در جوانان اوتیستیک بیش از حد متعارف پدیدار میگردد؟
ارتباط بین اوتیسم و هویت جنسیتی بسیار مهم است زیرا ما در آستانه یافتن راهی برای توضیح علمی چیزی هستیم که بسیاری از والدین و متخصصان در جامعه اوتیسم و بسیاری از خود جوانان اوتیسم مدت ها "احساس" کرده اند یا تجربه زیسته ای از آن دارند

نگاهی به مطالعات اوتیسم و بدکارکردی های جنسیتی
اولین تحقیق برای بررسی ارتباط بین اوتیسم و آنچه که در آن زمان "سردرگمی جنسیتی" نام گرفته بود انجام شده است کودک اوتیستیک جنسیت تعیین شده خود را درک نمی کرد و بنابراین با در نظر گرفتن ویژگی هایی که معمولا به جنسیت مخالف اختصاص داده می شود ، کاری اشتباه انجام می داد. (ویلیامز ، آلارد و سیرز ، 1996) و (لاندن و راسموسن ، 1997)

در سال 2018 ، نتایج مطالعه ای منتشر شد که به طور خاص به افراد مبتلا به ASD و اختلال جنسیتی مورد مطالعه قرار داده بود یافته ها نشان می داد که 14.5 درصد از افراد مبتلا به اختلال جنسیتی بنوعی نشانه هایی از اوتیسم را همراه دارند.

اخیرا در سال 2023، Corbett et al نتایح اولین مطالعه گسترده را برای بررسی هویت جنسیتی و نارسایی قلبی(ASD) مادر زادی را منتشر کرد این امر به دلایل زیادی مهم است ، اما شاید مهمترین آن این باشد که هم جوانان با تنوع جنسیتی و هم جوانان مبتلا به ASD بیشتر از اضطراب، افسردگی، افکار خودکشی و سایر بیماری های روانی رنج می‌برند.

والدین کودکان مبتلا به ASD به طور قابل توجهی سطوح بالاتری از تنوع جنسیتی گزارش کردند (که اغلب بعنوان ناسازگاری جنسیتی بدن با سلیقه جنسی شناخته می شود) نسبت به والدین کودکانی که رشد معمولی داشتند. با این حال ، با اینکه تعداد قابل توجهای از والدین هم از پر کردن بخش تنوع جنسیتی پرسشنامه های این تحقیق خودداری کردند این خود نیز برای پژوهشگران معنا دار است.

والدین کودکانی که در هنگام تولد به جنسیت زن اختصاص و مونث تشخیص داده شده بودند، نسبت به کودکانی که در هنگام تولد به جنسیت مرد اختصاص داده شده اند گزارشات بیشتری از ناهمخوانی بدن با سلیقه و رفتارهای جنسیتی به خود اختصاص داده بودند اما نکته جالب توجه این است که اظهارات والدین و کودکان در مورد هویت جنسی و تنوع جنسیتی با هم ارتباط معنی داری نداشتند ، تحلیل نتایج ما را به این یافته میرساند که باید کاری برای بهبود ارتباطات و آموزش انجام دهیم.

کودکان با تنوع جنسیتی و ASD احساسات منفی درونی و خودکشی را به طور کلی در مقایسه با همسالان غیر مبتلا گزارش داده اند یافته دیگر این پژوهش که دارای اهمیت است این است که افراد در گروه ASD ممکن است استرس یا اضطراب کمتری را به دلیل آگاهی کمتر از انگ و قضاوت اجتماعی تجربه کنند.


همبستگی در مقابل علت و معلول
ارتباط بین اوتیسم و یا اختلال و تنوع جنسیتی به چه معناست ؟ چه معنایی دارد؟ آیا درک این مطلب فرزندان ما را در معرض آسیب قرار میدهد یا آنها را از صدمات در امان نگه میدارد شاید همین نکته که کودکان مبتلا به بیماری قلبی مادر زاد در مقایسه با مبتلایان به سایر بیماریها مثل اوتیسم یا مشکلات جنسیتی کمتر در معرض انگ و قضاوت اجتماعی هستند نکته مهمی را یاد آور باشدکه خود بتواند راهگشا باشد

اما ذکر این نکته مهم است که ارتباط به معنای علت و معلول نیست: فقط به این دلیل که دو چیز مرتبط هستند، به این معنی نیست که یکی باعث دیگری می‌شود.