تاثیر کتابخوانی در مراحل درمان کودکان مبتلا به سرطان
مسئول بخش روانشناسی مؤسسه محک، از تأثیر کتابخوانی در مراحل درمان کودکان مبتلا به سرطان خبر داد.

حوریه ذوقی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: ترالی کتاب، برای غنی سازی اوقات کودکان در بیمارستان و همچنین افزایش اثرگذاری برنامه‌های درمانی انجام می‌گیرد و تأثیرات آن را به خوبی می‌توان در مراحل درمان کودکان مبتلا به سرطان محک مشاهده کرد.

وی درباره ترالی کتاب در مؤسسه محک، افزود: با توجه به اثربخشی قصه در آموزش مفاهیم به کودکان و همچنین غنی‌سازی اوقات کودکان و نوجوانان در بیمارستان، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی متناسب با مسائل و موضوعات شایع کودکان و سن بیمار صورت می‌پذیرد.

ذوقی ادامه داد: ترالی کتاب یک چرخ دستی تزئین شده است که در آن کتاب‌هایی برای کودکان و نوجوانان مبتلا به سرطان قرار می‌گیرد. همچنین برخی آثار به صورت دیجیتال و با توجه به مسائل و موضوعات شایع کودکان در اختیار آنها و خانواده‌هایشان قرار می‌گیرند. روزهای دوشنبه هر هفته داوطلبان آموزش دیده ی محک در حوزه‌ی کتاب و ارتباط با بیمار، به بخش‌های بستری بیمارستان فوق تخصصی محک می‌روند و کتاب‌هایی با موضوعات ادبیات و رمان، آموزشی و … را به کودکان و نوجوانان اهدا می‌کنند.

مسئول بخش روانشناسی مؤسسه خیریه محک یادآور شد: کودکان و نوجوانان در بیمارستان فوق تخصصی سرطان محک می‌توانند در ترالی کتاب آثار مورد علاقه‌شان را انتخاب کنند. گاهی نیز روانشناسان بر اساس فرایندهای درمانی کودکان و نوجوانان، کتابی را انتخاب کرده و به او اهدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: همه کتاب‌ها توسط کارشناسان روان‌شناسی مؤسسه محک گزینش و انتخاب و در ادامه بر اساس استانداردهای تعیین شده، تنوع و.... خریداری می‌شوند.

ذوقی اظهار امیدواری کرد تا با حمایت بیشتر ناشران و فعالان فرهنگی ادبیات کودک و نوجوان، ترالی کتاب در حوزه فیزیکی و دیجیتال بتواند با کیفیت و کمیت بیشتری برای کودکان مبتلا به سرطان کشور فعالیت کند.