اگر این 8 نشانه را دارید، کبد شما سمی شده است
کبد یکی از مهمترین اعضای بدن است که کوچکترین خللی در روند کارکرد آن می‌تواند زندگی را به کام انسان زهر کند.

آفتاب‌‌نیوز :

کبد مهمترین عضو بدنشماست و عملکرد آن برای حفظ زندگی با کیفیت بالا ضروری است. کبد مسئول فیلتر کردن سموم خون است و همچنین نقش مهمی در تلفیق کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها دارد. کبد ویتامین‌های مختلف را برای افزایش سلامت بدن ذخیره می‌کند. با این حال شگفت انگیزترین علائمی که به شما هشدار می‌دهند این عضو از بدن نیاز به سم زدایی جدی دارد، معرفی شده است:

تغییر رنگ ادرار: این علامت یکی از هشدار‌های جدی برای سوء عملکرد کبدی است. تغییر رنگ ادرار به زرد تیره را جدی بگیرید و در اسرع وقت نسبت به بررسی مشکلات کبدی اقدام کنید.

بیشتر بخوانید:خوراکی‌های مخصوص سم زدایی از بدن را بشناسید

تورم شکم: در حالی که این علامت ناشی از بسیاری از شرایط سلامتی است، اما یک دلیل آن نیز می‌تواند سمی شدن کبد باشد. تورم شکم همراه با نفخ شدید به شما هشدار می‌دهد که سریعا برای سم زدایی کبد اقدام کنید.

مشکلات پوستی: افزایش تجمع سموم در کبد منجر به بروز پیامد‌های منفی در پوست می‌شود. تحریک پذیری ناگهانی پوست، خشکی و آکنه از علائم سمی شدن کبد هستند. اگرچه برخی از درمان‌های رایج این علائم پوستی را از بین می‌برند، اما راه حل اساسی، سم زدایی از کبد است.

ریفلاکس اسید معده: ریفلاکس اسید یکی از رایج‌ترین مشکلات گوارشی بخصوص در کسانی است که پرخوری می‌کنند. با این حال یکی از نشانه‌های هشدار دهنده سمی شدن کبد نیز می‌تواند باشد.

خستگی فیزیکی و ذهنی: می‌تواند نتیجه فعالیت بیش از حد روزانه و یا عادات ناسالم زندگی باشد. با این حال خستگی بیش از حد و دائمی که غیر قابل توضیح هم باشد، یکی از نشانه‌های هشدار دهنده مشکلات کبدی است.

احتباس مایعات: این علامت، در میان مبتلایان به مشکلات کلیوی شایع است، اما هنگامی که فعالیت کبد بیش از حد می‌شود نیز می‌توان این علامت را تجربه کرد. تورم آشکار در اندام و بخصوص شکم نشان دهنده احتباس مایعات ناشی از مشکلات کبدی است.

زردی: زردی شاید از مهم‌ترین علائم کبد سمی باشد. زردی پوست، ناخن‌ها و یا سفیدی چشم‌ها یکی از دلایل نگرانی از بیماری کبد سمی است. زردی نشانه آن است که بیماری کبدی به سیروز پیشرفت کرده و باید سریعا به دنبال کمک پزشکی باشید.

کم اشتهایی: تهوع، استفراغ، و یا کم اشت‌هایی با بیماری کبد سمی در ارتباط هستند. در نتیجه تهوع، بیماران دارای کبد سمی ممکن است کاهش وزن را نیز تجربه کنند. لپتین هورمونی است که توسط بدن ترشح می‌شود تا باعث شود پس از خوردن احساس سیری کنید. بیماران دارای کبد چرب سطوح افزایش یافته‌ای از لپتین دارند که می‌تواند کم اشتهایی شان را نیز توصیف کند.