به بیماران دیابتی پیشنهاد میکنیم از مصرف دارچین غافل نشوند این چاشنی پرخاصیت فایدههای درمانی زیادی برای کنترل و کاهش قندخون این افراد دارد و میتواند از عوارض و مضرات این بیماری بکاهد امروزه افراد زیادی در جامعه با امراض قندی مواجه هستند بهتر است با فواید استفاده از این چاشنی خوشبو بیشتر آشنا شوید.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلولها را بهبود میبخشد. دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد.
به همین خاطر دیابتیها بدون خطر چاق شدن میتوانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود ببخشند. هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد که بسیار اندک است.
گروهی از مطالعات نشان داده اند که عصارهی دارچین میتواند بر میزان فعالیت انسولین در بدن اثر گذاشته و آن را تشدید کند و بدین شکل میزان قند خون را کاهش دهد و سبب درمان دیابت و دیگر پارمترها مانند سندرم متابولیک شود.