چند نکته مفید فرزندپروری
در این سایت شما با مطالب مفید فرزندپروری آشنا خواهید شد، آنها را به دقت بخوانید و به کار بگیرید. نکته1: موانع را مشخص کنید. کودکان نیاز به روشن کردن مقررات، موانع و امور روزمره دارند. استوار باشید و بر قوانین تعیین شده اصرار ورزید. هماهنگی والدین با قواعد لازم است. اگر هر دو والد یک رویکرد تربیتی مشابهی اتخاذ کنند برای کودک...

در این سایت شما با مطالب مفید فرزندپروری آشنا خواهید شد، آنها را به دقت بخوانید و به کار بگیرید.

نکته۱: موانع را مشخص کنید.

کودکان نیاز به روشن کردن مقررات، موانع و امور روزمره دارند.

استوار باشید و بر قوانین تعیین شده اصرار ورزید. هماهنگی والدین با قواعد لازم است. اگر هر دو والد یک رویکرد تربیتی مشابهی اتخاذ کنند برای کودک مفید خواهد بود. زمانی که می گویید نه یعنی نه. رعایت آن می تواند کار سختی باشد اما اگر شما چند قانون مشخص دارید برای شما و کودک خوب است. اگر قول می دهید به آن پایبند باشید. قوانین باید ساده و شفاف باشند. به چند قاعده ممکن و شدنی اکتفا کنید. یک امر روتین جدید را در یک زمان مشخص دنبال کنید و آن را قبل از موکول شدن به بعد عملی کنید.

مطالب مرتبط:

۵ تمرین ضروری فرزندپروری

اجتناب از تنبیه و تهدید در فرزندپروری

نکته ۲: رفتار خوب را مورد توجه قرار داده و به آن پاداش دهید

گاهی اوقات به آسانی می توان کارهای خوب کودک را نادیده گرفت و تنها هنگام بدرفتاری به آنها توجه کرد. کودکان عاشق توجه والدین هستند حتی اگر آنها برای جلب توجه مجبور به بدرفتاری شوند این کار را خواهند کرد. آنها را هنگام انجام رفتار خوب زیاد تشویق کنید به جای تمرکز بر بدرفتاری.

پاداش ها نباید جنبه مادی داشته باشند. ترغیب و تشویق واقعی بهترین پاداش است کمااینکه آن کودک را تقویت کند و زمینه ایجاد اطمینان و اعتماد به نفس را موجب شود. سعی نکنید برای یک چیز کوچک استرس زیاد وارد کنید. اگر شما چیزهایی که آنها در حال انجام دادن هستند را تشویق کنید و ناراحتی های کوچک را نادیده بگیرید کودک شما یاد می گیرد که با انجام رفتار نامقبول توجهی دریافت نمی کند.

نکته ۳: اعتماد به نفس را پرورش دهید.

با ایجاد اعتماد به نفس در کودک، خود آنها تجربه و آزمودن امور کوچک، داشتن دوستان و مواجهه با ناراحتی ها و مشکلاتی که آنها با بزرگتر شدن به آن برمی خورند را یاد می گیرند.

کشف کردن: به کودک خود فرصتی برای روبروشدن با تجارب و چالش های جدید بدهید البته با وجود پشتیبانی شما. عشق: به فرزند خود بگویید که دوستش دارید و همراه کردن لبخند، نوازش و بوسیدن با آن بهتر است. استقلال: سعی نکنید هر مشکلی را برای کودک خود حل کنید. حل کردن آن توسط خودکودکان می تواند اعتماد به نفس او را تقویت کند. تشویق: به عنوان یک قاعده کلی سعی کنید پنچ دقیقه بیشتر از انتقاد و سرزنش او را تشویق کنید. از مقایسه خودداری کنید: همه کودکان بی نظیرند. کودک خود را با کودکان دیگر مقایسه نکنید و با او درمیان نگذارید زیرا آنها با مقایسه ناخوشایند خود با دیگران پرورش می یابند.

مطالب مرتبط

۵ تمرین ضروری فرزندپروری ده ویژگی والدین سالم ده روش برای تربیت کودکان بدون تنبیه پرورش کودک مستقل