نشانه های آزار و اذیت اینترنتی در نوجوانان
نشانه های آزار و اذیت اینترنتی در نوجوانان

نشانه های آزار و اذیت اینترنتی در نوجوانان

نشانه های آزار و اذیت اینترنتی در نوجوانان

در حقیقت، آزار و اذیت اینترنتی اغلب در زندگی روزمره کودکان در حال گسترش است و آنچه برای والدین در قرن ۲۱ ضروری است شناخت نشانه‌های هشدار دهنده اولیه است.

والدین بدانند حتی تکنولوژی‌های هوشمند نیز گاهی در شناسایی علائم آزار و اذیت‌های سایبری کند و ناتوانند و به همین علت نشانه‌های اولیه با ناراحتی‌های معمول در نوجوانان اشتباه قلمداد می‌شود.

رشد و به بلوغ رسیدن همواره با مشکلاتی روبروست و انتقال به دوره جوانی با چشمانی بسته و ناآگاه در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند حتی بیشتر تهدید کننده باشد. اگر نگران فرزندتان، بویژه فرزند دختر به‌عنوان قربانی آزار و اذیت سایبری هستید، مهم است که همواره سریع عمل کنید و آنچه را که می‌بینید و حس می‌کنید به‌درستی درک و ارزیابی کنید.

آزار و اذیت سایبری اشکال مختلفی دارد،

بنابراین نشانه‌های هشداردهنده اولیه اغلب به طور گسترده‌ای متفاوت است. بعضی از این نشانه‌های هشداردهنده ممکن است وضعیت تحصیلی فرزندتان باشند: دانش‌آموز یا دانشجویی که ناگهان نمرات او افت می‌کند یا دانش‌آموزی که قبلا علاقمند و مشتاق برای رفتن به مدرسه بود ممکن است، زمان بیشتری را در خانه بگذارند.

قربانیان آزار و اذیت‌های سایبری ممکن است مدرسه را ترک کنند، با دانش‌آموزان دیگر درگیر شوند و با مسولین و صاحبان قدرت در آموزشگاه یا بیرون از مدرسه به مشکل برسند. همه این نشانه‌ها می‌گویند که نوجوان دچار مشکل شده و نیاز به تحقیقات فوری برای تشخیص علل است. والدین باید همواره به اندازه کافی هشیار باشند و جستجو و تحقیقات بیشتری انجام دهند. آیا علت اصلی این مشکلات مربوط به آزار و اذیت سایبری است یا چیز دیگری است؟

نشانه‌های دیگری از آزار و اذیت‌های سایبری، رفتاری هستند. نوجوان ناگهان علاقمندی خود را به تمام فعالیت‌هایی که قبلا برایش لذت‌بخش بوده از دست می‌دهد، مثل فوتبال یا گروه‌های مورد علاقه‌اش را ترک می‌کند.

ممکن است عادات غذا خوردن یا خوابیدن آنها تغییر کند، میلی به غذاهای مورد علاقه شان نداشته باشند. آنها ممکن است استفاده از کامپیوتر را کنار بگذارند، اکانت‌های رسانه‌های اجتماعی‌شان را ببندند از دوستان آنلاین خود دوری کنند، به مدت زیادی، عکسی از خود به اشتراک نگذارند و سایت‌های مورد علاقه‌شان را به‌روز رسانی نکنند.

والدین با مشاهده هر کدام از این علائم هشدار دهنده باید مراقب سوء‌استفاده‌های سایبری باشند و به موقع برای جلوگیری از آسیب‌های بیشتر عاطفی، فکری و فیزیکی فرزندان خود اقدام کنند.

آزار و اذیت‌های سایبری می‌تواند پیامدهای بسیار جدی در دنیای واقعی داشته باشد، تا جایی که باعث اقدام به خودکشی در نوجوانان می‌شود. زمانی‌که با یک مشکل سایبری برخورد می‌کنید بدانید زمان بسیار مهم است، لذا بلافاصله برای کمک گرفتن از مسوولین مدرسه، دیگر اعضای خانواده و هر کسی که مایل به کمک کردن باشد، اقدام کنید.

منبع : روزنامه سپید

چطور بفهمم کودکم مورد آزار جنسی قرار گرفته

مشاهده دسته بندی : مقالات تربیت فرزندان

بازدید : 109




این مطلب را به اشتراک بگذارید و در گوگل محبوب کنید

عضویت در خبرنامه

بخش ویژه کاربران عضو سامانه خدمات

مشاوره آنلاین

سفارش مقاله

مشاوره تلفنی

ویدئو های اموزشی و سلامت

مشاوره حضوری

بخش آموزشی ویژه متاهلین

پرسش و پاسخ جنسی

پرسش و پاسخ احکام شرعی

پرسش و پاسخ پزشکی

پرسش و پاسخ پیامکی

آزمون آمادگی ازدواج

دریافت بسته های آموزشی

کلاسها و دوره های آموزشی

دریافت پیامکهای ا»وزشی

مشاوره ازدواج

مشاوره جنسی

تاثیر بی میلی جنسی مردان بر رفتار زنان آنچه مردها از همسرشان مخفی می کنند رابطه جنسی بعد از بچه دار شدن احساس مردان از ارگاسم نشدن زنان تست ارزیابی خشم شما در زندگی زناشویی جلسه اول خواستگاری چگونه باشد افزایش تعداد دختران در انتظار پسر مجرد باورهای گمراه کننده در ازدواج تشخیص خواستگار مسئولیت پذیر ملاک های ازدواج ، همسر پولداروزیبا چه زمانی زن میتواند خواسته های جنسی شوهر را نپذیرد آمادگی برای نزدیکی با همسر زنده نگه داشتن حس جنسی نسبت به همسر اهمیت ماساژ پاهای همسر قبل از خواب واژینیسموس-رابطه جنسی دردناک در زنان درمان سوزش بعد از دخول سفلیس و درمان آن ؟ آیا میتوان با خواهر زن ازدواج کرد سوالات شرعی زناشویی تیر 96 نظر اسلام درباره نیاز جنسی جوانان غذاهایی که نباید به کودکان بدهید چطور بفهمیم فرزندمان دوستمان دارد چرا آموزش جنسی مهم است تاثیر خانواده در فرار دختران از خانه